Beleid, Bestuur, Management & Pedagogiek in het kindcentrum

Webinar: hoe bepaal ik mijn uurprijs?

Als ondernemer sta je elk jaar opnieuw voor de vraag ‘Hoe bepaal ik de uurprijs die bij mijn organisatie past? Waar moet ik rekening mee houden en welke afwegingen maak ik daarbij?’ Dit najaar organiseert Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang opnieuw het webinar ‘Hoe bepaal ik mijn uurprijs?’, bedoeld voor ondernemers die het tarief voor volgend jaar op een professionelere manier willen vaststellen en onderbouwen.

 

Dit webinar richt zich op de ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties. Zowel de economische als strategische overwegingen die je kunt maken bij het bepalen van de nieuwe tarieven komen aan bod. Je leert hoe je het adviestraject met de oudercommissie kunt doorlopen door het nieuwe tarief helder en overtuigend te verklaren en onderbouwen. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen te delen met de andere deelnemers en vragen te stellen.

Na dit webinar heb je daarvoor een helder plan van aanpak waarin de vele aspecten die bepalend zijn voor het vaststellen van de juiste uurprijs zijn meegenomen. Denk aan: jouw gemaakte prognoses, de unieke kenmerken (UPS) van jouw organisatie, de prijsbepaling van concurrenten, eventuele wijzigingen in het KOT-tarief of de loonkosten door een nieuwe CAO, en meer.